sleep /JJulia

Nu ska jag sova, är riktigt trött faktiskt! Men ska bara byta om och borsta tänderna, sen imorn har jag sovmorgon också, sköönt  så godnatt alla fina!



Grekland <3 vill tillbaks dit, vill utomlands!

Nu..



/JJulia

Hemma från dansen nu! /JJulia

Hello babes!

Kom just hem från dansen! Det gick skit bra faktiskt fan vad glad jag är! Haha, men vi hade iaf en vikarie och han var mycket bättre tycker jag, han gjorde inte lika avancerade grejer typ, tyckte jag iaf, fast ingen annan tyckte det typ haha!? Men det var mycket roligare den här gången iaf! Och han sa typ också att han typ varit med i "so yoy think you can dance" eller vad det nu heter, fast typ den i sverige? hörde inte riktigt men han sa nåt om det iaf haha, coolt

Men nu ska jag äta, sitter redan vid köksbordet med datan och allt, men det är för er skull! har ju inte varit uppdate på nån timme? nej nu måste jag äta så hörs vi sen, Puss

http://api.ning.com/files/4SN*PKmD-D8Hdb3XWfoSItMyXKK*PKi13tFoMh5IkO5yneYswVy*F01031zd9BFJAU*HER1LaS4zT57ecLVZgVzswODUv8KJ/RebeccaRiceDanceLoisGreenfieldcut.jpg

Till dansen

Nu drar jag till dansen, uppdate när jag kommer hem! Puss

/JJulia

Home /JJulia

Yes nu är jag hemma, skönt! Men tog en snabb kall dusch bara precis när jag kom hem, för vi hade idrott sista lektionen i sporthallen så gick därifrån hem. Och nu är jag helt slut typ, ska ju dessutom på dans sen också!? vet inte hur jag kommer orka.. Men mååste det helt enkelt, jag var ju inte med förra gången eftersom jag missade tåget så nu måste jag ta igen allt! wooho jag är taggad! eller njaa.. Haha. Jaja får väl dansa först lite här hemma. Först ska jag bara äta nåt litet för känner mig hungrig, eller jag ÄR hungrig.

Och som ni ser har ju Juliah åkt iväg till öland nu.. buhuhu, kommer inte klara mig! Så då är ju det också bara jag som kommer uppdatera då.. hm jaa, hoppas det är okej? höhö!

jaja nu ska jag bara hitta nåt Liiitet att äta!

lite fula bilder på mig just nu:






har tagit på mig danskläder också ;D

Dresscode /JJulia



snabb bild jag tog nyss bara, glömde ta outfit bilder idag. Men det här får duga! hade en halsduk också men den tog jag av mig när jag tvättade bort sminket..

Ont i magen :( /JJulia

fyyyyfan vad jag har ont i magen, kan typ inte gå eller nåt! Fast jag har faktiskt haft ondare.. uch vill inte ens tänka på det, jag hade så ont så jag fick gå huckat typ eller vad man säger, vi var dessutom ute och åt så sen skulle vi GÅ hem en jätte lång väg, då fick jag ju ännu ondare, uch!

Men tur att jag inte har så ont nu då, men undra om jag kommer kunna somna..? jaja vi får se, Nu säger jag Godnatt iaf


haha tog någon jätte ful bild bara, uch hatar mitt leende..

ÅKER T ÖLAND IMORGON, UPPDATE KOMMER PÅ MÅNDAG FRÅN MEJ

.. Yes rubriken talar, jag ska till Öland imorgon. Och kommer hem på måndag, så uppdate från min sida kommer då, men JJulia kommer självklart uppdatera massa medans jag är borta .



/ jjuliah

hemma nu /JJulia

Hello babes!

Nu har jag precis kommit hem från resturangen! och fyyfan vad jag har ont i magen, åt ju så jävla mycket för att det var så jävla gott! När jag hade ätit upp typ halva maten så kunde jag inte sluta haha!? och så fick min syster en ny kamera också, blev lite avensjuk.. Haaaatar min kamera, och nu har hon fått två bra kameror, för hon tappade bort sin förra. baajsigt, jag ska fan ha en ny kamera också, kastar snart min kamera i golvet eller nåt för att jag blir så irriterad på den!
nej nu ska jag fortsätta kolla på idol :) så vi hörs sen, puss


jag just nu

/ JJuliah



En varm hand
Ett varmt bo
En varm kofta
att trä på de isande tankarna
En varm kropp
att trä på kroppen
En varm själ
att trä på själen
Ett varmt liv
att trä på det isande livet

Åker och äter på resturang /JJulia

Nu ska jag åka och äta på indiska! Gottigott, om ni undrar är det för min syster fyller år (som säkert många redan vet? skrev ju ett inlägg imorse) Så vi hörs senare helt enkelt, puss

KLAAR /JJulia

yees nu är jag klar med allt typ, känns skit skönt! Skulle översätta en hel text på engelska till svenska! uch är inge bra på att översätta men det gick ganska bra tror jag (Hoppas jag) Men är inte helt klar med den, ska skriva en "egen" berättelse om den på engelska och sen läsa upp min berättelse på engelska för hela klassen!? fatta vad pinsamt! uch..

Men jaja.. Så nu kan jag bara sitta vid datan och ta det lugnt! Blogga och allt sånt som jag tycker är kul Jaja vi hörs väl senare då! Puss



texten..



det jag skrivit, fast var inte klar där! Har faktiskt skrivit ett och ett halvt A4 papper :D

Kom hem nu typ /JJulia

Hello babes!

Nu kom jag hem, äntligen. Är helt slut idag med, typ för jag har sån träningsverk från igår har jätte ont i benen när jag går och i armarna! Stackars mig alltså.. Men jag mår bra ändå idag har det iaf varit helt okej i skolan, jaa typ som vanligt. Men synd att vi missade tisdagen igår (Hade ju friluftsdag) för det är den roligaste dagen på hela veckan buhuhu men jaja ingen idé att sura över det nu!

Haha är faktiskt på ganska bra humör idag känner jag! men det är ju bra Men nej nu ska jag plugga lite, har bestämt att alla läxor och sånt ska jag göra precis när jag kommer hem, eller jaa efter jag bloggat såklart Men gör väl ett litet inlägg efter jag pluggat eller nåt, Pusspuss

bjuder på lite fula bilder på mig just nu sålänge..






Nu bussen sen skolan / JJuliah


Hann med att lägga in Dresscode & Facelook idag också, det var väll bra ?! .

Men i alla fall. Nu ska jag dra mig mot bussen och såg att jag har lite smått bråttom, men jag hinner nog, om jag cyklar snabbt tar det bara några minuter ju!
Och idag är det ju Onsdag och det betyder helt vanlig dag i skolan, har nog något KP och sådär. Hoppas jag överlever, är trött som fan och sen vill jag bara sova..

Älskar min rosa halsduk och mina vantar, skit mysiga .

 

Men vi hörs senare idag, ingen aning om när. Men vid hmmm.. 16.30 kanske ?! Jaja bloggar såfort jag kommer hem i alla fall!

Puss ha en bra dag


Dresscode & Facelook / JJuliah


Stor rosa tröja - H&M
Vitt linne - Bikbok
Jeansleggins med dragkedja - H&M





Grattis ♥ /JJulia

Grattis på 15-års dagen syster! ♥ jag älskar dig fastän vi kan bråka ganska ofta, men i vissa stunder kan du vara världens bästa syster ändå :)




dör snart /JJulia

fyfan vad trött jag är! jag måste verkligen sova nu, så godnatt alla söta!


bild från.. igår?

Sista inlägget / JJuliah


Idag blir sista inlägget lite tidigare än dom andra brukar bli, men det klarar ni nog idag får jag hoppas! Ska i alla fall byta om nu och sådär, kolla på film ett tag ..
Och sen ska jag sova riktigt tidigt så jag får sova ut länge så kanske jag är pigg imorgon, skönt. Men ska sms med älskling ett tag först, som vanligt då..

Gud vad tråkig jag känner mig som ska sova så tidigt, men jaja!

Min kudde, längtar efter att få lägga huvudet på den!

 

Men uppdaterar ett inlägg imorgon innan jag drar iväg till skolan, puss. Puss, sov sött alla läsare, jag älskar er .


Tvättat bort sminket / JJuliah


Gud vad skönt, tvättade nyss bort sminket. Så nu känner jag mig ren och fräsch i ansiktet igen, känner mig alltid jätte fräsch efter att jag har tvättat bort det .

Och jag trivs i att vara osminkad, visst känner jag mig lite ful, men det är skönt att vara osminkad, men det händer ju inte så ofta direkt!

När jag tvättade bort sminket fick jag minst 100 sms där en person skrev " vgd?" och det är så jävla störade, ingen skriver det längre ju. Fyfan

Nyss


Många egobilder det har blivit idag / JJuliah


Har tänkt på en sak idag, och det är att jag har tagit vääldigt många egobilder, och det syns på statestiken, ni blir fler när det är många egobilder haha .

Men idag fastnade jag lite bättre på bild än vad jag i vanliga fall gör. Men börjar få bättre självförtroende också känns det som, och det är skönt. Mitt självförtroende har alltid varit på botten hela mitt liv, men nu är det lite bättre .

Jag är jag, och ingen kan ändra på det


Fjorton suger / JJuliah


Ville uppdatera lite nu så ni läsare får något att läsa, för det gillas ju av er när det kommer upp en massa inlägg, och vi uppdaterar faktist bra .

Men sitter i alla fall nu och äter lite flingor med en mjölk som smakar grädde, så sjukt gott, är lite småhungrig faktist, men jaja, äta är ju bra!
Och sen så kollar jag på Fjorton Suger igen . Kollar typ på den hela tiden, men den är ju så jävla bra, jag tröttnar aldrig haha!


Så sant / JJuliah

Bröst, mens och fett hår,

Killar, svek och feta lår.

Stå ut med kompisar som din rygg vänder,

Stå ut med allt skit som händer.

Ta emot mer och mer smärta,

Bara vänta på att någon ska krossa ens hjärta.

Sedan supa sig full, Röka massa cigaretter,

Svälja mer och mer tabletter.

Skära i sina armar djupa sår,

Dölja hur man ständigt mår.

Börja banta, få anorexia, bli undernärd.

Välkommen till en tonårstjejs underbara  värld.

Egobilder med cam / JJuliah


Hhaha bjuder på egobilder som jag tog för några sekunder sen, älska eller hata!

Middag med familjen / JJuliah


Åt nyss middag med familjen, men var inte alls så hunrig, usch hatar när jag måste äta fast jag inte är hungrig. Men alla verkade vara sura också, jobbigt, men jag är ju alltid glad och snäll .

Men jag är hur flummig som helst, fattar inte varför men jag är det i alla fall, lite kul ju. Jag är ganska vild när jag är flummig *blink* .

Just nu, webcam bilder

så jävla seeg /JJulia

Orkar ingenting just nu.. orkar inte ens blogga egentligen!? Men har inget att göra så då är det väl bra om jag bloggar lite när jag ändå har tid.. Men just nu har jag skit tråkigt! orkar inte vara själv hemma längre! haha inte ens siri är hemma, hon har varit ute i typ flera timmar nu känns det som.. Ska nog gå ut snart och kolla vad hon gör haha, sitter säkert i buskarna och lurar. Eller bråkar med massa andra katter, haha skit roligt att se på, hon som är så liten tror hon är skit tuff och fräser åt alla andra stora katter haha! Men hon äär ju tuff

Neej det här var inget intresant inlägg inte! men så blir det ibland när man inte är på blogghumör, man bara babblar på om skit ointresanta saker? hehe..

har varit sötsugen hela dagen idag så nu ska jag äta nån konstig sak som ser ut som en stor kaka eller något haha skit skum!? och så glass till det! haha bara det vi har hemma.. Men vi hörs väl senare?
Puuss







hehe jag just nu..

Mina ögon / JJuliah


Jag får alltid höra " Guuud vad fina ögon du har, stora och fina " Och blir såklart alltid jätte glad när folk säger det till mig, och det händer ju ofta .
Och jag tycker faktist att mina ögon ser ut som alla andras ögon om jag ska vara ärlig. Och det betyder nog att alla har sjukt fina ögon eftersom alla säger det till mig.

Och jag tänkte fråga er läsare, vad tycker ni om mina ögon ?!

Mina ögon påå alla bilderna


Såg att JJulia inte är på blogghumör / JJuliah


Såg att JJulia inte direkt var på något blogghumör, och så blir det ju ibland, så hon kommer nog inte uppdatera något mer idag.
Men då får ni nöja er med mig idag och hoppas det blir bra .

Har nyss snackat mic med älskling i typ 100 år, hhaha vi snackar typ hela tiden, men är ju lite beroende som ni kanske märker.
Och just nu kollar jag på min favorit film, mysigt!

Nuuu, sweet


inte på "blogghumör" /JJulia

Har inte alls någon lust att blogga just nu.. Så tyvärr blir det väl inte så mycket uppdatering från mig idag. Men tur då att vi är två Men ska nog lägga upp ett litet videoinlägg från igår som jag glömde lägga in.. kuul! Har ju aldrig gjort videoinlägg på den här bloggen men nu så! Okej det blev inte så lyckat men kan göra bättre nästa gång! Så missa inte det iaf!

Dresscode & Facelook / JJuliah

Kofta - Bikbok

Blått linne - Bikbok

Leggins - Lindex

 


Tisdag i skolan / JJuliah


Nu kom jag precis hem från skolan, jätte skönt att komma hem .
Och idag har det varit helt okej i skolan i alla fall, det har inte varit överdrivet tråkigt i alla fall. Fast idag hade vi kurs igen, och det var faktist ganska intressant . Men jag och Matilde satt och garvade mesta av tiden.

Och sen har jag råkat ha rast i 40 minuter längre än vad jag skulle ha *ooops* . Och alla har varit på sjukt bra humör, så mycket flumm som vanligt haha!

Ellinor Jag


Helt sluut /JJulia

Hello babes

Kom precis hem nu! Ganska tidigt va? älskar det! Det är typ det ända bra med sånna här dagar, alltså friluftsdagar och sånt, typ när man ska göra nåt specielt. jaja inge mer med det..  idag gick det väl sådär för mig, haha. Nej men alltså jag är ju inte bra på nåt med friidrott. Hatar typ allt med friidrott. Så det har varit skit tråkigt idag!

Men jaao.. Och sen när jag skulle cykla hem kom det några killar och en cykla in i mig med flit, ååh så irri! Man ska ju fan vara snäll mot tjejer? jaja..
Har väl inte så mycket mer att berätta om dagen.. så nu ska jag ta nåt att äta för jag åt ingen lunch, smakade skit, eller rättare sagt ingenting, för det var typ is. haha seriöst vi fick is till mat!?

jaaja, Nu orkar ni nog inte höra mig babbla om massa tråk saker så Puusspuss



jag just nu, uch ser hemsk ut!

Måste gå till bussen nu, en till skoldag / JJuliah


Nu har jag precis fixat klart mig och allt såntdär, skönt att jag är klar i tid och slipper stressa, men brukar vara snabb faktist .
Det är skola för mig idag då, och känner mig trött och riktigt seg så jag vet inte riktigt hur det här kommer gå, vill egentligen bara ligga och sova.

Men har kurs hela dagen idag, och det är det värsta jag vet, och kan dessutom ingenting, men jaja det löser sig nog .

Halsduken och mössan är på, skönt .

Hörs efter skolan, vid 16.00 eller något sånt! Puss hoppas ni får en bra dag idag

friluftsdag /JJulia

Godmorgon!

Oj nu måste jag typ dra direkt.. men jaja kan väl skriva lite bara för er skull, men idag då ska vi ha friluftsdag på IP, uch hatar friluftsdagar. Särsklilt höjdhopp, uch jag suuger på det! Men kanske inte behöver vara med på så mkt för kan ju typ skylla på att jag har ont i magen? det är faktiskt sant också, börjar få lite ont i magen nu igen.. jaja neej nu måste jag dra och hämta min cykel och sen möta Joel. Puuuss


innan jag går och lägger mig.. /JJulia

..Så ska jag länka en blogg! (Mandas.blogg.se) En jätte söt tjej som bloggar om typ sin vardag och lite sånt, värd att kolla in! Goodnatt (sista gången nu!)


Ta bort sminket osv.. /JJulia

nu ska jag röra mig ner mot badrummet och ta bort sminket och sånt! sen ska jag ta på mig mitt sovlinne och krypa ner i sängen! låter skönt. Fast känner mig inte alls trött, men jag måste upp tidigt imorn så jag måste lägga mig tidigt också! Men då hörs vi imorn helt enkelt, Godnatt


bild från idag :D

hmm..? /JJulia

Vit eller Svart? hm.. det är frågan





ska nog ha svart


Godnatt Måndag / JJuliah


Eftersom jag är sjukt trött och hängig och ja allt såntdär, så ska jag lägga mig i sängen och försöka sova nu på en gång.
Eller ska först säga godnatt till min älskling och sådär .

Uppdateringen har ändå varit ganska bra idag, men det kommer bli bättre. Men det är ju måndag och det är alltid en seg dag!

Fint ju

 

Godnatt alla läsare, vi hörs imorgonbitti innan jag drar till skolan


Babyy / JJuliah


Har nyss legat i sängen och pratat i tele ett tag, jätte kul faktist. Har blivit en riktigt telefon-nörd igen, skickar nog emr än 100 sms per dag och pratar nog 3 timmar om dagen i tele också haha . Men är det viktigt för mig så är det så det är!

Men pratade i alla fall med älskling ett tag, och vi snackade om allt möjligt, men jag babblade om en massa saker som vanligt, haha.
Men han är så jävla fin .


Han är snygg / JJuliah

Yeeeaaah Sebastian är med i Idol nu, sååå jävla SNYGG så jag dööör


Tar det bara lungt / JJuliah


Sitter i mitt rum nu och bara tar det lungt, ska snart byta om till mjukiskläder eller något sånt skönt. Och sen ska jag be älskling ringa mig .
Och jag vet att det är många som vill veta, men ingen får veta. Eller jo om JJulia frågar då får hon såkalrt veta vem det är, hon vet ju typ allt om mig haha . Men jag berättar ju allt för henne för att jag litar ppå henne .

Jag känner mig verkligen inte frisk, det är sjukt jobbigt. Ska inte vara sjuk i alla fall!

Sweet


Dresscode and facelook /JJulia

















orkade inte lägga upp alla hehe men det här räcker nog :)

Helvete / JJuliah


Oj nu var det riktigt länge sen jag uppdaterade, har varit på träning och allt. Men jag skrev ett inlägg innan jag åkte iväg till träningen, men jag glömde att publicera det, typsikt mig!

Men har i alla fall varit på träning, och det var jätte roligt som vanligt. Men jag var inte med idag, satt bara och kollade på. Är trött som bara den, hängig och ont i magen så kollade bara på .
Och det var massa snack och flumm och såntdär som vanligt, riktigt nice ((:




Har den här på huvudet heela tiden /JJulia

haha skit skön låt ju! men den fastnar verkligen på huvudet, har sjungit på den hela dagen idag typ haha

Hemma från en dö tråkig skoldag /JJulia

Hello babes 
Jaa ni ser ju rubriken.. uch vilken tråkig dag! var nära på att skolka för att det va så tråkigt och jag bara ville hem. Hatar verkligen måndagar! Baara massa tråkiga ämnen. Så det sög verkligen.
Men vill inte prata om skolan, tycker det bara är onödigt och inte alls kul att läsa om. Men nu ska jag försöka hitta nåt att äta, är skit hungrig! fast tror typ allt är slut hehe, men jag mååste ha nåt! Fick ju typ utbrott på lärarna idag, blev så jävla sur. jaaja outfit och sånt lägger jag upp senare, är så jävla trött så jag inte orkar gå upp och sätta på min data och ladda över bilderna och skit. hoppas ni förstår haha. jaja Pusspuss 
jag just nu..

Dresscode & Facelook / JJuliah

Tröja - Ginatricot

Vitt linne - Bikbok

Leggins med dragkedja - H&M

 

Trött och sliten JJuliah


Vanlig skoldag / JJuliah


Kom nyss hem från skolan, jätte skönt att vara hemma faktist. Har saknat att blogga, har tänkt på er läsare hela dagen .

Men i skolan var det i alla fall helt okej. Fast jag har varit sjukt trött och seg hela dagen, har haft ont i huvudet och allting, och sen har det hänt en annan sak där också, men det tar jag inte upp i bloggen!
Men har i alla fall vart med Matilde mest idag, vi har snackat väldigt mycket och sådär, trevligt . Och sen har vi haft workshop hela dagen.

Ellinor Matilde Jag
Katti Amanda Sebbe
Alexandra Matilde Jag

Klar för skola / JJuliah


Nu har jag percis fixat klart allting, eller ja jag har gjort sånna saker som jag alltid gör på morgonen. Gick typ runt i morgonrock hela morgonen jätte mysigt .
Och sen har jag såklart ätigt frukost och allt det där, jätte gott!

Men nu ska jag i alla fall dra mig mot bussen, tar en senare buss hoppas jag hinner i tid bara. Men ska bli jätte skönt att träffa alla kompisar, har saknat dom .
Och sen ska jag försöka jobba på mycket i skolan också, få massor med saker gjorda..

Vantar och halsduk på, riktigt mysigt .

Kommer hem vid 16.00, det kommer uppdate då!

duschat /JJulia

Sådär nu har jag duschat och ätit frukost, så ska bara börja fixa mig nu också! Lite snabbt bara för jag tror inte jag hinner göra så mycket.. Men kanske kan göra ett snabbt inlägg snart om jag hinner med, puuss



bild från i lördags

23.00 - Godnatt

Nej nu måste jag sova! har suttit uppe alldeles för länge nu, kommer somna på alla lektioner i skolan imorn, fan då måndagar som är så tråkiga, kommer ju få utbrott dom första lektionerna också! fick jag typ förra gången.. men jaja det är nog bäst att jag sover då da!

osminkade bilder från idag:







yeeah powerking! också osminkad :D



höhö frointerville idag, har köpt en åsna ;D

fixade naglarna skit fult.. /JJulia

ha ha! neej fixa naglarna är inte min grej inte! fyfan vad fult det blir när jag ska fixa dom, allt utanför och blablabla, fast är iof inte så nogrann. Men bryr mig inte särsklit mycket om mina naglar.. pallar lixom inte haha! fast jag kan bli skit arg om min nagel går av på mitten eller nåt!













haha inte alls fint men jaja, det får duga helt enkelt!



Rensat sminket /JJulia

sådär, nu har jag rensat mitt smink! fick helt plötsligt ett ryck och började rensa ut mitt smink, men det var bra för det behövdes  



allt smink!





det jag slängde



det jag ville ha kvar!


inga bilder just nu

som ni märkt har jag inte bloggat på ett tag nu men det är för min kamera eller nåt har glappat sig.. men ska försöka prova om det går nu, återkommer om ett tag. puss


Godnatt bloggen / JJuliah


Ska lägga mig tidigt ikväll, jätte skönt att få sova faktist, älskar att sova i min rosa prinsess säng, den passar mig perfekt .

Och om ni undrar varför jag sover så tidigt, så är det för att det är skola imorgon och allting, och vill vara pigg då, gillar inte att sova på lektionerna.

Men jag kommer uppdatera imorgon innan jag åker till bussen i alla fall, kanske flera inlägg, vi får se helt enkelt!

Behöver min skönhetssömn


Nytt i garderoben / JJuliah


Tack mamma

Resultatet av mina naglar / JJuliah

Enkelt och slarvigt, men det funkar!


Äntligen klar med naglarna / JJuliah


Så nu har jag fixat klart mina naglar, det tar alltid sjukt lång tid. Och nu har mina naglar dött kan man säga, dom är korta och fula. Usch saknar redan mina långa fina naglar .

Men medans jag fixade mina naglar kollade jag på Fjorton Suger. Och det är seriöst min favoritfilm, älskar den, kan kolla på den 1000 gånger utan att tröttna .

Men fixade naglarna slarvigt, visste inte vad jag skulle göra så kom på något enkelt bara!

Nagellacken jag använde!

Mina naglar måste fixas


Hah just nu, men nu ska jag fixa naglarna. Måste klippa dom jätte mycket, hela naglarna måste bort, dom är helt gula och fula . Jag som hade så långa och fina naglar, nu försvinner dom ju

Vi är länkade på en blogg också / JJuliah

Kolla vad gulligt ?! .

Natalie skrev på sin blogg att hon skulle ta hand om sig själv så som vi gjorde, och så länkade hon våran blogg, skit gulligt ju .

Tack så jätte mycket sötnos, vi länkar dig också om någondag!

 

Gud vad snälla ni läsare var idag då, älskar det


Vi är älskade ju / JJuliah

Tack så jätte mycket till alla som skriver sånahär söta saker till oss, vi blir sjukt glada. Det är sånthär som får oss att vilja blogga .

 

Och sen ett stort tack till alla söta som kommenterar, det är sjukt gulligt också!

 

Vi älskar er alla läsare


tvätta bort ansiktsmasken, och fixa naglarna /JJulia

Nu ska jag gå ner i badrummet och tvätta bort min ansiktsmask! vill egentligen inte för att den luktar så gott, men man kan ju inte ha den förlänge! och sen ska jag fixa naglarna, dem ser föörjävliga ut! så det behövs verkligen  Lägger upp bilder sen och visar hur det blev!  (dock är jag inte så bra på att fixa naglar)






Nudlar till middag / JJuliah


Åt nyss middag för mig själv, älskar att äta middag ensam, och speciellt när det bara är något enkelt att äta och fixa. Men fixade i alla fall nudlar, passar perfekt nu på en söndagskväll .

Satt på mitt rum och åt och kollade på Adam och Eva. Är typ beroende av den serien, Adam är så söt haha . Och sen fick jag en massa sms av en person men är sur så tänker inte svara, shit vad bitchig jag är..

Mer nudlar till folket :D

Gullig läsare!

Älskar alla söta läsare som säger att vår blogg är jätte bra osv, love to you



fick inte med allt, men jätte söt läsare iaf  Bra att ni gillar vår blogg!

Ansiktsmask - Choklad / JJuliah

Testade ju den här ansiktsmasken idag, och tänkte berätta lite om den ifall ni vill veta om ni ska köpa eller inte och såntdär .

 

Den är jätte lätt att placera ut i ansiktet och den är mjuk men ändå ganska tjock. Och sen luktar den så himla gott, man vill äta upp hela ansiktsmasken. Och nu tror ni att det bara luktar litegrann, men den luktar jätte mycket choklad .

Och den är jätte skön att ha i ansiktet. Men sen när man ska tvätta bort den så sitter den väldigt bra, så det är ganska svårt att tvätta bort den, men det gör ingenting det försvinner efter ett tag när man stått och tvättat!

Absolut ett tips till er! Finns på Lindex


Ansikte / JJuliah


Nu har jag fixat klart allting med mitt ansikte, hur skönt som helst. Så nu känner jag mig riktigt fräsch i ansiket, ren, len och fin .

Först hade jag ju huvudet över en bunke med kokande vatten i, och det var första gången jag testade det faktist. Och det känndes varmt när man hade huvudet där, men sen efteråt var det riktigt skönt faktist . Porerna öppnar sig och allt såntdär, och sen blir hyn bra!
En handduk och bunke, man ska typ ha handduken över huvudet så ångan inte åker ut, JJulia lärde mig det!

Och sen efter det så fixade jag en ansiktsmask. Eller fixade, jag tog fram en och öppnade och satte ut i hela ansiktet. Självklart var det choklad ansiktsmask .
Den luktar väldigt gott. Skriver ett inlägg om den i nästa inlägg!

Jag vill äta upp mig själv! /JJulia

fyyfan vad gott den luktar muuuuumms!


liten dålig snabb bild sålänge

Hejhej från en tomat!? :O /JJulia

Haha asså ni ska se mitt face! jag är helt jävla röd!? ser ut som en tomat fan. haha kul. Men ska iaf lägga på min choklad ansiktsmask nu  häärligt! Men bloggar såklart senare också! puuss


Nu ska jag ta hand om mig själv / JJuliah


Har ju duschat och allting nu, satt på mig mjukiskläder, tofflor och ja alla såntdär. Känner mig väldigt rosa men det gillas .
Så nu ska jag börja min lilla kväll som jag har varje söndag, det är sjukt skönt att ha en " ta-hand-om-sig-själv-dag" på söndagar!

Ha ansiktet över kokande vatten ( tips från bästis )
Ansiktsmask
Fixa naglarna, måste fila ner dom jätte långt, eller ja klippa
Blogga massor ( mellan allt det där också )

Mysoutfit / JJuliah

Väldigt skönt


nu ska alla andra saker fixas! /JJulia

oops, nu är det typ mer än 1 ½ h sen jag bloggade :O Så ska göra ett litet inlägg nu!

Men just nu sitter jag iaf och äter några baugetter, blev så j*vla sugen! det är ju såå gott.
Men när jag ätit klart ska jag:

Ha huvudet över varmt kokande vatten i en bunke. (bra för hyn)

Noppa ögonbrynen!

Tvätta ansiktet

lägga på ansiktsmasken

BLOGGA!


Nyss duschat klart / JJuliah

Bilden tagen i duschen nyss .

 

Men kom nyss ut ur duschen i alla fall, och måste säga att det var hur skönt som helst att duscha. Och duschade riktigt varmt som vanligt, och sen dunkade jag musiken som alltid, nörd jag är när det gäller musik .

Använde såklart det bästa produkterna, haha nej men har faktist ganska bra märken, frisörmärken så det är nice tycker jag i alla fall.
Och min hårinpackning är underbar .

Det där är som sakerna jag använder när jag duschar.

 


Nu ska jag duscha och göra mig fräsch / JJuliah


Rubriken talar ju.
Eftersom det är söndag så ska jag duscha, ha hårinpackning, ansiktsmask och fixa naglarna och ja allt det där. Och börjar alltid med att duscha i evigheter .

Så nu ska jag sätta på radion i badrummet, ställa mig i duschen och duscha riktigt varmt, ända tills varmvattnet tar slut, hur härligt som helst!

Bilden är tagen av mig, duktig man är


Älskar mitt rum / JJuliah


Så nu är jag äntligen klar med mitt rum, hur skönt som helst. Så nu kan jag sluta leka städtant och börja blogga istället .

Men nu är i alla fall mitt rum fint och städat och hur fint som helst. Men det var hur dammigt och äckligt innan jag började, men eftersom jag är så duktig så ser det nytt ut nu .
Och musiken dunkades i högtalarna i mitt rum, härligt, skulle inte kunna leva utan musik.

Innan, hade lagt allting i sängen, för skulle ju damma.
Och efter, riktigt fint i mitt rosa rum nu ju

fan vad glaad jag är! /JJulia

Det funkar det funkar det funkar  jag är såå glaad! jippie

Outfit på Blogg Awards igårkväll / JJuliah


Nu mitt i städningen ville jag uppdatera lite till er läsare, känner att jag måste uppdatera annars får jag lite problem. Älskar ju att blogga i våran rosa fina blogg .

Men igår var det ju Blogg Awards, och det var ganska många bloggare där. Men vissa var inte där för massa olika anledningar som ni kanske vet om!
Men det var några där i alla fall. Och jag har hittat en massa bilder på någras outfit och sådär, tänkte lägga in nu .

Dessie hade faktist en fin outfit tycker jag, hon klädde på sig i alla fall. Tycker den var grym .
Sarah hade en jätte fin tycker jag, en nekle klänning med lite smycken och sådär, alltid lika fin .
Foki hade en ganska speciell, väldigt färgglad men det passar henne. Älskar skorna .
Paow hade en jätte söt klänning, passade henne perfekt

Städa rummet / JJuliah


Idag är det ju söndag och då fixar jag alltid riktigt fint på mitt rum. Tycker det är skönt när det är fint sen och sådär, underbart .
Ska plocka in lite saker i garderoben, bädda sängen och sen damma hela rummet, så det kommer bli riktigt fint faktist!

Typ sådär


dammsuga rummet /JJulia

Nu har jag druckit lite energi dryck så nu ska jag börja dammsuga mitt rum! att dammsuga är typ det tråkigaste ever, men det måste ju göras ibland! och sen ska jag fixa lite saker, typ som att fixa naglarna, håret, aniktet.. jaa allt sånt där som man ska göra på söndagar  otroligt bra att söndagar finns! men måste nog börja nu, sen ska jag kanske byta till en svart matta i mitt rum.. ni får se bilder sen och avgöra vad som är finast! Puuuss



såhär fint ska mitt rum bli igen!

Hahah för lata för att springa / JJuliah


Meningen var ju att jag och JJulia skulle ut och springa 5 kilometer idag, vi är ju väldigt duktiga på att springa faktist, det är roligt ju .
Men idag verkar det inte bli nånting, vi båda är trötta och lata, men det är ju söndag faktist.

Hahh sådär ser det ut på msn just nu. Men vi båda är ju fina och smala så det behövs inte någon träning för oss egentligen


Backstage med Kenza / JJuliah



Vad tycker ni ?!

Vad jag tyckte om mascaran /JJulia

Juste, höll på att glömma det! jag skulle ju berätta om vad jag tyckte om mascaran jag fick!


 

Men jag tyckte iaf den var helt okej! Det som är bra är att det inte blir några klumpar, eller jaa om man tar jätte mycket av den, typ flera lager blir det ju klumpar. Men jag gillar den  så den kan jag tipsa om!

Hemma från matchen / JJuliah


Kom visst hem senare än vad jag trodde, men nu ska jag i alla fall blogga om matchen och allting, tur att JJulia hade bloggat .

Men har i alla fall varit och spelat match med laget, och det var bortaq i Saltsjöbaden, riktigt långt dit faktist. Och jag vet inte riktigt vad jag ska säga om matchen.
Men vi spelade på riktigt bra i alla fall, men sen var dommarna skit dåliga och bara gnällde, skit dommare . Men dom sa att vi körde zoon eller vad det heter..

Och tyvär förlorade vi den här gången, men ett skott bara. Men så är det, vi var ändå skit bra!

Hallen vi spelade i

så j*vla sur just nu /JJulia

uch vad sur jag är på facebook just nu! varför funkar det inte när man behöver det som mest!? ååh hela min dag är förstörd!  men jaaja.. neej det är fan inget att säga jaja till! ååååh!! återkommer senare när jag är på bättre humör


Det funkar :D / JJulia

Yees, äntligen funkar facebook för mig! verkade som det var så för alla typ, men nu funkar det oohyeeah!

Men ni behöver inte vara oroliga för att jag bara ska sitta och spela frointerville hela tiden, nej jag kommer blogga också åh fan vad glad jag blev nu! yees




Varm choklad med grädde ♥ / JJulia





muums.. har just druckit varm choklad med grädde dock så mår jag lite illa igen som vanligt när jag dricker varm choklad.. jobbigt. Men nu kom pappa med baugette och grejer, så ska trycka i mig lite sånt också haha ;)

Godmorgon föressten / JJulia

Godmorgon!

Sitter just nu i min sköna soffa och bloggar, mysigt! perfekt start på morgonen Men vet ni en bra sak? idag ska jag blogga mycket! iaf försöka, för ibland har man inget att blogga om men får försöka hitta på nåt! det låter väl bra Men ska iaf nu gå ner och äta nåt till frukost, börjar bli hungrig. Och så har jag satt på mig myskläderna, först satt jag bara i mitt sovlinne men sen blev det så j*vla kallt så jag var tvungen att sätta på mig mjukiskläderna, men det är mysigt att man äntligen kan ha på sig dom. förut gick man bara runt i mjukisshorts och linne lixom. Men nej ska röra mig ner mot köket nu så vi hörs senare! Puss

kan bjuda på två gammla bilder sålänge


såg ju fett liten ut.. :O



och det där var typ på vintern, längtar som fan till vintern alltså!


Klar för match / JJuliah


Nu har jag precis fixat klart dom sista sakerna som jag skulle göra, och jag är riktigt taggad faktist. Har klätt på mig basketkläderna och ja allting, gjorde ju det mesta igår .

Och nu ska jag då åka iväg på match, och vet inte riktigt vilka vi ska möta, men tror att vi kommer vinna i alla fall, vi gör ju oftast det .
Det ska självklart bli jätte roligt, men vet inte om jag kommer få spela, är ju ny så..

Vi skulle få en annan tröja för det laget hade likadana som oss, så tog bara ett linne.
Osminkad kör jag på!

Nu måste jag åka iväg och möta alla andra i laget. Matchen börjar halv 11 . Men vet inte riktigt när jag kommer hem, men jag kommer uppdatera på en gång då i alla fall!

funkar inte!! /JJulia

DET GÅR INTE ATT GÅ IN PÅ FACEBOOK!! JAG DÖÖÖR, JAG MÅSTE JU SPELA FROINTERVILLE!! HJÄÄÄÄÄLP! HELVETES JÄVLA SKIT!


Måste sova nu / JJuliah


Rubriken talar. Jag måste verkligen sova nu om jag ska orka gå upp i tid imorgonbitti, ska spela match imorgonbitti, jätte kul .
Men den är ganska tidigt så får ingen sovmorgon, men det klarar jag.
Har packat alla saker, tagit fram kläder och allting så det är klart. Måste verkligen köpa en såndär väska som alla i mitt lag har, för skorna, bollen och vattenflaskan får inte plats annars.

Men uppdatering hinner jag med innan jag åker iväg imorgon, går upp lite tidigare för att hinna det .

Haha älskar min säng, såå skön!

 

Men vi hörs imorgonbitti, för nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova!


Sminket är borta / JJuliah


Tvättade nyss bort mitt smink, jätte skönt faktist. Känner mig mycket fräschare när jag tvättar bort sminket efter en hel dag, älskar känslan efteråt .
Men alltid när jag tvättar bort min mascara så kommer allting in i ögonen så har mascara i hela ögonen, och det svider så himla mycket!

Men ren och fräsch i ansiktet är jag nu, ska inte gnälla .

Det där är alltså sminkborttagningar jag använder. Först den längst till höger tar bort mascaran med den. Sen den till vänster tar bort foundation och allt såntdär. Och sen den i mitten är bara en kräm


Tvättat bort sminket /JJulia

äntligen är sminket borta!  känns så skönt när man tagit bort sminket! så nu ska jag bara bortsta tänderna och sen krypa ner i sängen, sköönt. Men ska nog läsa min bok lite först, har redan läst den 1 ½ gång men det är så jävla braa så man kan läsa den om och om igen  annars brukar jag aldrig kunna läsa en bok eller typ se en film om och om igen. Men jaja, så nu säger jag godnatt alla kära bloggläsare


juuste bilder från idag:   (dock så kunde jag inte ladda över typ hälften av alla bilder..)


bjuuuder stoooort! haha hatar att ta bild underifrån, ser alltid så muppad ut!









Juuliah



jooel  haha ser fett liten ut..





HAHAHHHAA FYYYFAN VAD FUUUUUUL XD JAG DÖÖÖR, HADE SKIT BRÅTTOM TILL KAMERAN INNAN DEN TOG FOTO SÅ HANN INTE GÖRA NÅGOT HAHAH XD FYY



liiilla JJulia!


Beroende..:( /JJulia

Uch nu har jag suttit och spelat frointerville alldeles förlänge! jag blir fan beroende! bara för joel började spela det haha. Men nu måste jag nog sluta och börja röra mig ner mot badrummet! det här är inge braa!









HAHAH JAG ÄR RUUULIG

EDIT: JOEL OCKSÅ!

Hahah såhär ser det ut på msn nu / JJuliah





Haha jaa, JJulia och Joel snackar om något spel på facebook . Och sen blev det sims mitt i allt, och ja vi har lite udda humor. Men så är det, jag älskar er

Nördat mig med sims / JJuliah


Har faktist spelat sims ett tag nu, riktigt nörd jag är. Nej men det är faktist lite kul att styra andra människor, jag älskar ju att få bestämma allt så det är perfekt .
Men känner mig lite nördig när jag spelar det, det är ju liksom mest töntar som spelar och så kommer jag och spelar och jag är ju inte tönt direkt.

Men hade i alla fall på musik och allt såntdär när jag spelade, musik behövs alltid. Sen har jag käkat godis och bara myst, härlig lördagkväll .

Tog bilden själv
Haha jaa min " familj " fast hon är gravid nu HAHA

Kvällen mys outfit / JJuliah

Väldigt mysigt faktist

 

Nu ska jag bara ta det lungt, ska se om sims är roligt idag också, usch vad nördig jag är som har börjat spela det, men jaja!

Hörs om ett tag kära bloggläsare


Hatar avendsjuka människor / JJuliah

Oj herregud, hatar avendsjuka människor . Men märkte att det är min stalker, usch fyfaaaan


det jag köpte idag / JJuliah








Dresscode & Facelook för dagen / JJuliah


Vit kofta - Ginatricot
Orange linne - Bikbok
Jeansleggins med dragkedja - H&M



Lite sent att lägga ut, jag vet..


Om täby / JJuliah


Såå nu har jag äntligen ätigt klart och allt såntdär, min familj är seg på att äta, men det är för att vi pratar så mycket om mig *haha* .

Men tänkte berätta om täby och sådär, för nu har ni väntat på det länge. Och jag, JJulia och Joel har bara varit i täby och chillat och garvat som fan. Allas blickar för vi garvade ju så sjukt mycket .
Men hade ju typ inga pengar, men självklart hade mamma satt in lite pengar på mitt kort det gör hon ju typ alltid. Men ja ni får en massa bilder för vet att ni älskar det!

Hahah Joel
Jag
Julia och Joel
Våran mat på donken, vi delade på det där
Jag på Åhlens
Julia och Joel på Åhlens
Hahah jaag
Frapino bitches
Jag och Julia
Ooops vad gjorde jag där ?!



det jag köpte idag / JJulia

inte alls mycket, men iaf något



ansiktsmask, choklad. och tröjan! love it



så ser den ut på! passar mig perfekt. Tog xs men Juliah tyckte jag skulle ta s för hon tycker jag är så fet buhuhu fast dock sticker den typ ut vid magen så det ser ut som man är skit tjock hahaha!





fler bilder från idag kommer senare!


nu drar jag../JJulia

ÄÄntligen har Juliah och joel åkt så ska också åka och möta dom snart! är lite småarg just nu eftersom jag fick vänta så jävla länge hahah  neej det är lugnt! Men vi hörs sen! puuss

(min kamera är dåligare än min mobil kamera) dresscode and facelook

Jag får damp! Jag har kämpat att försöka ta bra osuddiga, bilder med min kamera, men neej! den suger så jävla mycket. ååh!  jag blir suuur. Min mobil kamera är t.o.m bättre! den har typ 3,2 megapixel, och min kamera har 8.0!? men ändå är den dåligare. bevis!

kamera bilderna:

 


















mobil kamera bilderna:




hahah cool bild juue





eller vad tycker ni..?



Nu ska jag dra / JJuliah


Eftersom att jag är klar och allting så ska jag dra och möta Joel nu vid treve, vill inte cykla helt ensam så åker förbi där .
Och sen möter vi JJulia och så drar vi till tåget, men har inte kollat när dom går eller nånting men dom går ändå så ofta!

Och vi ska i alla fall vara i täby och gå runt där, men dock har jag inga pengar alls, är helt fattig. Har 60 kronor men det kommer jag inte långt med..

Kör på min svarta väska idag!


Nuu är jag klar / JJuliah


Såå nu är jag äntligen klar. Fixade mig väldigt snabbt för att Julia och Joel har väntat så himla länge, men det var inte så lätt för båda skrev varje minut och frågade om jag var klar .

Men stod i alla fall vid min fina spegel i mitt rum såklart, och sen dunkade jag musiken på högsta volym som vanligt, det gör jag varje dag .
Och sen fick jag 100 sms som jag inte svarat på, men det fixar jag snart!


Nu måste jag skynda mig / JJuliah


JJulia och Joel har väntat på mig väldigt länge nu, typ i äver 2 timmar eller något sånt. Men får skylla på min mage som gör så jävla ont, lite synd om mig är det .
Men ska i alla fall ställa mig vid min spegel nu och klä på mig, fixa mig och sen göra nånting snabbt med håret. Har bestämt att jag inte ska fixa det så ofta, mest sätta upp det i en toffs. Vill få långt hår och inte slitet, så då måste jag ha toffs och sånt.
Men tur är att jag passar i det .

En osminkad JJuliah

Fixad och klar / Julia

Sådärja, nu är jag klar! eller ska bara platta håret lite sen är jag helt klar :) Men iaf så ska jag, Juliah och joel åka till täby. Jag ska typ köpa en tröja som jag velat ha rätt länge och sen lite småsaker kanske. Äälskar att shoppa! särskilt på hösten när det finns så mycket fina grejer! man blir så shopping sugen på hösten. Håller ni inte med mig kära bloggläsare?

Fast jag har typ inga pengar så jag kan iof nog bara köpa den där tröjan :/ fuck. Hatar att vara fattig ibland! Men sånt är livet helt enkelt, man kan inte alltid få som man vill. Men jaja jag är nöjd ändå



den ska jag ha!

Nuu är jag klar med städandet / JJuliah


Nu har jag städat riktigt länge, och kan ju säga att jag känner mig sjukt tråkig. Och har ju bara bloggat om städning den senaste timmen, men det är ju inte ofta. Ni är många ändå och det gillar både jag och JJulia .

Men mitt rum är i alla fall fint nu, eller ja nästan i alla fall. Sängen är bäddad och så, det ser i alla fall helt okej ut, rosa och rikigt fint. Jag ääälskar mitt rum, och gillar när det är städat. Jag passar bäst i mitt rum när det är städat, då ser jag finare ut .

Haha i mitt rum, alltså jag hade mina byxor sådär för att min mage skulle vara varm, lite tönt varning .
Men sen har jag hjälpt mamma med speglarna och fönstret i badrummet, så nu är det jätte fint där inne, blänker och allt.
Hahah sprutade en massa spary på spegeln, häftigt..


Hahah fuuck / JJuliah


Har inte städat så mycket, har legat i sängen mest. Har så himla ont i magen så jag kan knappt stå upp, usch. Men har tagit lite tabletter och sådär så det går nog över snart .
Julia och Joel tjatar på att jag ska skynda mig, och ja jag ska göra det nu, för annars hinner vi inte och det vore ju lite synd.

Hahah seg jag är

Hahah humor kan jag ha ibland också. Nej men nu ska jag skynda mig faktist

 


Ny mascara /Julia

Nu ska jag prova min nya mascara som jag fick igår! berättar senare om vad jag tyckte om den, spännande



texten blir alltid fel i den här camen, men ni ser ju vilken det är ändå

Nu ska jag bli en städtant ett tag / JJuliah


Japp ni ser ju rubriken. Jag ska bli en städtant ett tag nu, och jag hatar verkligen att städa, vill ha min egna städare nuuu, men hon ville visst inte för jag stökade till det så mycket hela tiden haha .
Men jag ska i alla fall städa på mitt rum, bädda sängen och sådär. Men sen ska jag faktist vara snäll och hjälpa mamma i badrummet, speglarna och fönster ska jag göra rent .


Vart ute med hundarna och duschat dom / JJuliah


Har varit ute och gått med hundarna ganska länge faktist, det är ju så skönt väder så var tvungen att gå ett tag med dom nu när vädret ändå är fint, och sen är det alltid bra med lite motion .
Gick i mina rosa mjukisbrallor och sen ett rosa linne, jätte mysigt faktist, var typ den ända som var så fin ute *haha* .

Haha Miinus och Miio

Men sen när jag kom in skulle jag duscha dom, och det var inte direkt så kul. Ingen av dom gillar att bli duschade så det är alltid kaos i duschen.
Men dom måste ju duscha för att bli rena, och det funkade ganska bra nu när jag duschade dom!
Haha Miio ville inte duscha
Haha efter duschen

duschat klart

nu har jag duschat klart, tvättade håret också. Tyckte det var lika bra. Men jaao nu ska jag hitta några kläder  jag kan ha och sen ska jag fixa mig lite. Puss



haha gud vad stora händer det ser ut att jag har!?

Oj vaknade sent / JJuliah


Oj shit vad sent jag vaknade, eller egentligen inte. Men senare än vad jag trodde i alla fall, hade tänkt uppdatera tidigt idag men nej så blev det inte. Men bra att jag uppdaterar nu i alla fall .

Sitter just nu i mitt rum bara, och är ganska trött. Och sen pratar jag med JJulia och Joel på msn, vi planerar dagen och sådär, trevligt trevligt.
Gud vilket blogghumör jag är på, helt sjukt, men det är ju tur för er att jag vill blogga!

Haha just nu

NU ska jag hoppa in i duschen!

ska nog bara tvätta kroppen, så det går snabbt. Puuss

/Julia



jag just nu

Godmorgon Lördag /Julia

Godmorgon

Sitter just nu i min mammas säng med hennes data och bara tar det lugnt haha precis som en vanlig morgon helt enkelt! Men har precis ätit frukost också, så nu mår jag illa! men det var typ för att jag drack varm choklad så då mår jag alltid illa efter.. Men det är ju så jävla gott! Men ska snart iaf duscha lite snabbt tror jag och sen fixa mig och sådär! då hörs vi väl senare, puuss

jag just nu hehe

sova

uch vad trött jag är, måste sova nu. mer uppdatering imorn! har inte orkar idag, sorry


/ JJuliah



Du är ingenting i mina ögon längre

Nu ska jag testa sims / JJuliah


Har inget bättre för mig så jag ska försöka få på mitt sims 3 och spela lite och se om det är kul, riktigt nörd jag är men så är det .
Och så ska jag proppa i mig massor med godis och vara tjock, härligt.

Nu ska jag se om det är kul, uppdaterar senare, puss


dresscode today







/Julia


Dramaaa / JJuliah


Alltså herregud, vissa av våra läsare är så jävla omogna så det är synd om dom, och vet vilka det är så ska nog hänga ut dom på den här bloggen om dom ine slutar, så akta er .

Vi fick en kommentar på våran blogg där en tjej/kille skrev att dom gillade mig mycket mer, och ja det är jätte snällt mot mig. Men då är det några idioter ( vet ju vilka det är ) men i alla fall dom säger att det är jag som skriver det där ?!
Och det är ju inte sant. Jag är ju inte som dom, varken jag eller JJulia behöver skriva egna kommentarer för att få några, men det verkar ju ni behöva .

Ip adressen är inte min som ni ser,  och föresten ni som tror att det var jag, känner ju er, ni kan dra bara, ni skämmer bara ut er!


 

 


Nytt / JJuliah

Haha massor med trosor, jätte fina, visar bilder sen när dom sitter på så man ser lite bättre

 

Jätte gulligt läppglans


hemma igen /JJulia

Nu är jag hemma igen! jag var ju hos Juliah ett tag   och vi hade det skit kul som vanligt! kollade först på bilder när hon var liten haha, såå söt! och sen satt vi vid datan och snackade med några killar, haha garva som fan. men sen kl 7 typ var jag tvungen att åka hem, så ni är jag hemma! har just ätit middag och sådär, och ska snart kolla på idol  älskar det! men först ska jag lägga upp dresscode och kanske ett videoinlägg! missa inte det haha!  så vi hörs väl senare då

puss

bilder från hemma hos juliah








Vart med bästis / JJuliah



Oj förlåt för att det var så länge sen vi uppdaterade, flera timmar sen ju. Inte okej, lovar att det aldrig ska hända igen .
Men vi har varit så upptagna med att skratta, flumma och ja allt såntdär, vi är lite galna när vi är med varandra.

Men vi har i alla fall haft sjukt roligt. Först kollade vi på en massa bilder från när jag var liten, och vi skrattade väldigt mycket åt det, jag var ju ganska ful på alla bilder.
Och sen har vi bara flummat jätte mycket och haft roligt. Vi har skämt ut oss lite för alla på min msn .

Haha vi fixade håret lite konstigt, och jag var dessutom osminkad!
Puss
Älskar bilden, vi delade såklart på en dricka!

Hahahha / JJuliah

Bästis kommer till mig. Vi kommer självklart blogga något inlägg tillsammans, det blir ju första gången idag isåfall, härligt!


Drar ut / JJulia

Nu ska jag cykla iväg till Juliah en kortis haha så vi hörs när jag kommer hem, då kommer det upp dagens outift och sånt där! så ni kan längta lite medans jag är borta

Puuss


Käkar godis och kollar på bilder / JJuliah


Ligger just nu på golvet och äter massor med godis, köpte ju typ ett helt kilo godis. Men det ska ju räcka hela helgen så det är okej .
Och enligt mig är godis nyttigt, orkar inte bry mig om onyttigt eller nyttiga saker.
Men i alla fall, käkar godis och kollar på en massa bilder från när jag var liten, gud vad rolig jag såg ut när jag var liten. Kort, tjock och knubbig var jag .

Nej men självklart var jag söt när jag var liten.

Nu ska jag fortsätta käka godis och kolla på massa bilder


JJuliah ♥ JJulia






Finns många fina minnen med dig gumman,
Jag älskar dej mest bästavän

Såhär ska jag beställa nästa gång / JJuliah

Haha fan vad coolt ?!

Sådär ska jag och JJulia beställa när vi beställer med våra familjer, haha fan vad kul ska säga det till henne, vi skämmer alltid ut oss så varför inte testa det där också?!

 

Tycker det var en kul beställning i alla fall, sjunga och beställa, HISS


JJulia heter jag då :)

Nu är jag äntligen hemma så ska försöka presentera mig lite och sådär, så ni vet men jag egentligen är  Det är ju faktiskt rätt bra att veta.. Men jag heter då JJulia och bor i åkersberga. Jag har tre systrar och en mamma och en pappa som är skilda. just nu bor jag hos min mamma, gillar mest att vara hos mami faktiskt! och så har jag en liten kattunge här hos mamma också, hon heter siri och är världens bästa faktiskt! Men vet faktiskt inte riktigt vad jag ska säga mer..hm. Men tror det var allt iaf haha. Men om ni undrar något är det ju bara att fråga!

Bilder på mig










500 sorter med syster / JJuliah


Eftersom det är Fredag så betyder ju det godis och allting såntdär för mig. Älskar att sitta och tjocka mig med en godispåse .
Så jag och min syster bestämde oss för att ta moppen till 500 sorter och köpa en massa godis där, och så blev det! Älskar verkligen att åka moppe, och speciellt idag när det är så varmt och skönt ute .

Röd moppe såklart
Visst är hjälmen riktigt sexig hahah ?!
Det finns nog mer än 500 sorter där inne

Så länge vi båda andas / JJuliah


Min syster har damsugit och skurat golvet på mitt rum för ett tag sen, så nu är det jätte fint och rent på mitt lilla rum, känns jätte skönt .

Och jag älskar att bara ta det lungt i mitt rum när det är nystädat så jag la mig i sängen med en bok och läste ett litet tag, jätte mysigt faktist.
Jag har aldrig tid till att läsa i vanliga fall, men nu hade jag tid ett tag . Läser ju självklart Twilight, dom bästa böckerna helt klart!

Boken
Haha helt inne i boken, men en liten boknörd är jag faktist. Tycker det är skönt att kunna koppla av ibland med en bok


Rensat datorn / JJuliah


Har haft väldigt mycket skit på datorn, en massa onödiga bilder och sådär. Och nu när jag bara är hemma och tar det lungt så passade jag på att kolla igenom alla bilder och det blev ju en del kan man säga .

Men eftersom jag ville ha kvar alla bilder så var det inte ens hälften som jag raderade, utan det var bara några stycken. Eller ja ganska många kanske jag ska säga istället ?!

Haha ja så det var 2347 bilder och allt jag tog bort, vet att ni velat se det men nu blev det inte så tyvär

Varför vi gjorde en omstart på bloggen

 

Många undrar varför vi gjorde en omstart på bloggen, varför vi tog bort alla inlägg, bilder och ja allt det där. Och det finns en anledning till det faktist, och den har jag tänkt berätta nu för att ni ska veta varför!

 

Och det var faktist så att vi båda la ner jätte mycket tid på bloggen, bloggade mycket, med massa bilder och allting, och vi kämpade verkligen för att få många läsare och det lyckades vi med .

Men sen fick vi bara en massa dumma kommentarer om att vi var fula, bloggade dåligt och allting, och då är det såklart inte lika roligt att blogga!

Så vi kör på en omstart och hoppas att det blir bättre då

 


Vart ute med hundarna i solen / JJuliah


Har varit ute och gått med hundarna i solen, jätte skönt faktist. Men fick jätte ont i halsen för att jag var ute, hoppas det går över, vill inte ha ont i halsen.
Båda hundarna var riktigt spralliga som vanligt, Miio sprang runt och lekte i gräset, åt löv och höll på . Och Miinus var också glad idag, men det märks att han börjar bli gammal.

Och solen skiner och värmer faktist, härligt. Det är höst men varmt än så länge i alla fall, men snön kommer väll snart.

Hundarna och jag
Miio ssötnos
Min rosa halsduk fick följa med också, älskar den!

Ätigt frukost i min lila morgonrock / JJuliah


Satt nys nere i vardagsrummet framför TV'n och åt lite frukost, jätte gott faktist. Fixade bara en macka, och sen vispade jag lite grädde och oboy, mysig höstfrukost tycker jag .
Och solen sken in genom alla fönster också, rikigt härligt faktist.

Hade MTV på såklart, typ det ända jag kollar på. Och där spelade dom Tokio Hotel och fick upp massor av minnen då, sitter faktist och lyssnar på dom nu, nörd

I köket
Oboy med grädde och macka

JJuliah


Nu tänkte jag då presentera mig lite så alla våra läsare får veta vem jag är och sådär, det kan ju vara lite intressant att veta .
Jag heter då JJuliah som ni kanske förstår, och jag spelar basket i världens bästa basketlag enligt mig, trivs riktigt bra med alla i laget och sådär.
Och sen har jag världens bästavän, JJulia alltså hon jag delar bloggen med då, och hon kommer också presentera sig senare i bloggen när hon kommer hem .

Ja det finns inte så mycket att säga, men visst vill ni se bilder på hur jag ser ut ?!

Japp sådär ser jag ut då